Dnes 20.9. je infolinka pouze do 15:30 hod. Děkujeme za pochopení

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie
Inspirace

Jak správné osvětlení a nábytek změní váš domov

Proměna vašeho domova může být jednodušší, než si myslíte. Správné osvětlení a pečlivě vybraný nábytek mohou zcela změnit atmosféru a funkčnost vašeho prostoru.

 

Osvětlení jako základní prvek interiéru

Osvětlení je klíčovým prvkem interiéru. Používejte víceúrovňové osvětlení, které zahrnuje hlavní, doplňkové a akcentní světla. Teplé světlo vytváří útulnou atmosféru, neutrální je ideální pro kuchyně a koupelny, a studené světlo podporuje produktivitu v pracovních prostorách.

 

 

Vyberte si správný nábytek

Nábytek by měl být úměrný velikosti místnosti a odpovídat vašim potřebám. Držte se jednoho stylu pro vytvoření harmonického interiéru. Rozmístěte nábytek tak, aby byl prostor pohodlný a praktický, s dostatkem místa pro pohyb.

 

Kombinace osvětlení a nábytku

Kombinace osvětlení a nábytku může vytvořit specifické zóny pro různé aktivity, jako je čtení, práce nebo relaxace. Správně rozmístěné světlo a pohodlný nábytek přispívají k celkovému komfortu a atmosféře místnosti.

 

 

Pohodlí a atmosféra

Transformace vašeho interiéru nemusí být složitá ani nákladná. Experimentujte s různými kombinacemi osvětlení a nábytku, a vytvořte si domov, který je nejen krásný, ale i funkční a pohodlný.

zobrazit další články